Svar på kommentar

Postat av: Anonym
varför vill du inte ge han välling?
2010-04-07 @ 12:15:18


Svar:
För att han har i flera veckor nu sovit hela natten utan att äta välling.
Har istället klivit upp vid o6.oo-o7.oo och då ätit frukost (ex gröt/smörgås/banan).
Vill därför inte vänja honom med att vakna vid o5.oo-tiden igen för att äta välling
när han ändå inte verkar behöva de, då kliver jag hellre upp lite tidigare och äter frukost med honom
:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi gör alla olika och ingen känner sitt barn så bra som dess föräldrar, kanske behöver han inte välling, men han kanske verkligen är hungrig? Bara en tanke.

Min son behöver välling när han vaknar så där, han är vrålhungrig, och då tycker inte jag det spelar nån roll om han är 6månader eller 2år. Ett barn som är hungrigt måste få äta, även om vi inte tycker att det behöver det så hur i allsin dar' ska barnet förstå varför det inte får välling. Och är dom inne i en tillväxtperiod där de är väldigt aktiva så behöver dom nog lite extra.

Jag tror inte det handlar om att vänja barnet vid att inte äta välling då, ett barn vaknar när det är hungrigt och då spelar det ingen roll vad vi tycker.

2010-04-08 @ 06:36:16
Postat av: Sofie

Självklart svälter jag inte mitt barn! Som du läste så går jag hellre upp och äter frukost med honom om han vaknar kl o5.oo för jag VET att han inte kommer somna om efter att han fått vällingen den tiden iaf! Vaknar han därimot vid o4.oo och det inte hjälper med nappen ger jag honom välling Men som jag även skrev så vaknar han väääääldigt sällan den tiden nu! Självklart slår väl tanken mig om att han är hungrig, de är mitt barn och som du vet tänker man igenom allt som kan vara anledningen till varför sitt barn är ledsen! Det jag menade på är att välling på natten lätt kan bli en vanesak, dom vaknar en viss tid för att dom brukar göra de fast dom egentligen inte är hungrig, trodde att folk förstod de men tydligen inte!

2010-04-08 @ 19:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0