e.l.f - eyes lips face


Idag gjorde jag en beställning från e.l.f, har tänkt gjort de länge men har inte blivit av men nuså! :) De är ju inte klokt att allt detta blir mitt för ungefär 200:-, de gör de absolut värt att testa! :)

Kommentarer
Postat av: blondstar - mamma till max

ja vi brukar försöka att en går in i vardagsrummet så den andra kan plocka i eller ur diskmaskinen men han hör direkt :D värst är väl när han ska stå där o ta i alla bestick som är lortiga.. är de rent brkar jag ta bort knivar o sen får han vara med :P

2010-05-25 @ 13:39:36
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: blondstar - mamma till max

förresten, de där elf är absolut värt produkterna.. jag blev riktigt nöjd med mitt och kommer göra fler beställningar :) kanske inte de bästa sminket men för dom pengarna så :D

2010-05-25 @ 13:40:03
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Härlig blogg:)

Vad spännande! Jag har inte vågat beställt än men är väldigt sugen. Berätta gärna på bloggen sen vad du tyckte om produkterna:)

Mvh Mathilda

2010-05-26 @ 10:22:34
URL: http://martamathilda.blogg.se/
Postat av: Angelica

men guuud så billigt... Jag vill ha en utvärdering sen!!!.., Jag är också sugen att beställa... men man vill ju inte ha det om det inte är nå bra! :)



Kraaam

2010-05-26 @ 11:24:10
URL: http://minamobilbilder.blogg.se/
Postat av: Anna Ljung

Heeej!!

Jag har oxå beställt därifrån och är nöjd med mina produkter..men jag måste "varna" dig för läppglanset!! De är jätte fina färger men när man ska sätta på den vita delen, jag vet inte riktigt men som jag har förstått de hela så ska den delen göra att läpparna ser större ut. Men ajaj vad det gjorde ont!! Det lixom sved, jag lära tvätta bort det på en gång.De kanske är jag som är känslig men nu mera så använder jag bara den färgade delen =)



Men annars är jag jätte nöjd!!!

Kram kram

2010-05-26 @ 19:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0