Den perfekta hyn

385711-68

hur i hellskotta får man den? Man måste väl helt enkelt bli född med den antar jag, känner att jag är aningen hatisk mot dom jäklarna som blivit lyckligt lottade med att ha fått den för jag kan då säga att jag INTE är en av dom! Tvi! jag ska allt hitta på någon mirakelkur för oss mindre lyckligt lottade! Mohaha! : P




Förutom de hatiska ovan : P Så har jag jobbat från o9.oo imorse och kom hem för ca 20 minuter sen, pjuuh! Helt slut i fötter och ben, har säkert gått samanlagt 1,5 mil idag om inte mer. Dessvärre kan jag inte sova, behöver ett tag att varva ner och eftersom vi inte har några kanaler så spenderar jag lite tid här istället ( :



jag kan inte låta bli att avguda denhär låten. jag vet, jag vet! Men de är Nått, den blir bara bättre och bättre för varje gång, så lyssna på vettja ; D

http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ


Näe klockan börjar bli mycket och ögonen trötta. De är en ny jobbdag imon!

Sov Sött!
Kyss&kläm

Måndag

Efter Emmas besök igår, kröp jag och Marcus ihop i soffan för att kolla på film och möla chips och dipp. Myspys, Men, myspyset varade inte länge då jag somnade som en stock vid 22.oo tiden, vilket inte är likt mig. Ligger alltid och filosoferar till tidigast o1.oo innan ögonlocken slår igen.
Är lite smått frustrerad också över att vi inte har en EN ENDA kanal som fungerar,
tänk att man kan vara så beroende av en tv.
Ska beställa parabol imon så hoppas att man inte behöver vänta allt för länge på att de ska börja funka!


Iaf. Här är grejorna jag beställt från Fridasgård. Även två "mjölkkannor" som jag fyndade i lördags ( :
Ja, ni ser ju kroken med porslinsknopparna, såååå underbar : D
 


  
  




Har även fyndat lite hemmapul idag, köpt bla zinkhinkar och blommor som jag har planterat däri. Passar alldeless utmärkt på våran trapp påväg in till ytterdörren ( : men de visar jag en annan dag ( ;

Nu ska den håriga G ut på sin kvällpromenix, sen blir det väl ostkrokar och till att kolla på nån film man har sett 10 ggr i brist på annat ; P


Sov så gott.
Kyss&kläm

Shoppingen från igår

Igår fick jag shoppa, jag njööt hela rundturen i Valbo ; P Kunde dock ha köpt mkt mer än jag gjorde, MEN vi ska ju lägga golv och pyssla här hemma, så lära snåla lite!


     

De blev lite iaf!
Jag är faktiskt riktigt nöjd med jeansshortsen, dom ser inte så snygga ut, men dom va grymt snygga på, satt som ett smäck ; D
Och tygskorna har jag reeeedan lyckats skita ner, men de SKA va VITT, jaja!

Va även åh hämtade ut grejerna som jag hade beställt från http://www.fridasgard.se, är mkt mkt nöjd. Jag bara äääälskar kroken med porslinsknopparna : D

Visar bilder på de sen. nu kom Emma så nu ska jag umgås ( :

Kyss&kläm


nu då ?

Mässengänget i stockholm ( :

YES! Ska de vara så in i norden svårt att infoga en bild, jösses!
Här är iaf en lite inblick från stockholmskvällen, Jag och några av mässenfolket ( ;


. . .

Varför kan jag inte infoga bilder?????????? Morr!!!!

Freeeedag

Happ, då va fredagen över också. Toppenväder har det varit idag åh, en annan har ju knappt sett skymten av de fina vädret mer än genom fönstret på jobbet. Hade ju ett pass från 1o.oo till 22.3o idag. Inte sååå kul!!!!
Men imon är jag ledig och OJ vad jag ska njuta! Hoppas för gudsskull att de är fint väder imon med, annars!!!!


Jaa i onsdags bar de ju av till Gastronod, de var riktigt trevligt. Drack och åt konstant mellan 14.oo och o2.oo ungefär. Mådde inte skitbra dagen efter, men de är väl sånt man får ta, när man aldrig lär sig : P
Först gled vi omkring på matmässen och gluffsade som bara den, sen bar de av till vinnordic där de fanns ungefär allt drickbart man kan tänka sig (alkoholväg). Vi åkte på pendeln tillbaka till hotellet vid en halv fem tiden. Duscha, gjorde oss iordning för att sedan mötas nere i baren vid 19.45 för en fördrink. Sen bar de av till en nyöppnad restaurang som hette Pontus in the city eller Pontus city eller nått : P Där bjöds det på 5 rätters middags med viiin, jag va ju faktiskt sådär jätte hungrig efter allt drickande och ätande under dan, men tröck i mig så mkt som möjligt : P


OCH! Såg även Carina Berg där på Pontus, den du : P haha! Ful som man är låtsades jag knäppa kort på våran kökschef Bertil för att få med henne på bild : P haha, JAG VET, jag är ett freak! ; P


  

Efter middagen SKULLE det bära av till Sky Bar, bara de att lilla Sofie och Rickard tappade bort alla när vi skulle ta ut pengar. De va ju skitkul. Gick omkring i nån timme, fötterna mådde inte jätte bra efter den vandringen. Tillslut gav vi upp och letade oss tillbaka till hotellet!

Försöker lägga upp en bild på mig och en del av mässengänget men de vill inte!! ; (
lägger upp den imon istället.



Imon bär de av in till valbo för SHOPPING, iiihiiiii! Som jag har längtat efter de!!!
Jag visar imon vad jag fyndat, om jag nu hittar nått, Joooo de gör jag ; D

Nu ska jag gå åh krypa ner bredvid karln min och försöka sova lite.
Sov så gott. Kyss&kläm



Gastronod

I morgon bär det av till Stockholm och Gastronod med jobbet. Ska bli roligt, men inte skittaggad med tanke på att jag ska jobba på torsdag (förmodligen bakis och jävlig) sen jobba ca 13 timmar på fredag. Meeen de blir nog skoj ( :


jag kan inte låta bli tycka  att Jessica Simpson är hur jäkla snygg som helst! Den som säger nått annat ljuger : P
Tänk om man hade den hy´n och de håret!!!!










jaja, nu hinner jag inte skriva nåmer idag, lär hoppa in i duschen och cykla iväg till jobb & slit ; P

ha en toppendag i solen!
Kyss&kläm

Kräftan

Goda egenskaper

Kräftan är varm och omtänksam som person. Du är lyhörd för stämningar i din omgivning och är en god lyssnare. Genom din fina förmåga till förstående, känns du som en mjuk och trygg person.

Du har ett gott hjärta till barn och djur och är flitig och pålitlig med det du gör.

Kräftans vilja är mycket stark, och genom din goda strävan, får du ofta som du vill.

Så tänker du

Du vill alltid känna dig omtyckt och behövd, och funderar ofta över sådant du kunnat gjort bättre. Du tvivlar ofta på dig själv och känner inte alltid att du duger.

Du finner trygghet i gamla antika saker eftersom det gamla och det förflutna känns säkert, invant och varmt. Nyskapande modernism med kreativa och mer vågade idéer, är inte riktigt din stil.


Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärlek och vänskap är du väldigt mån om dina nära och kära. Du försöker alltid ställa upp och lyssna på de problem som andra har.

I kärleksförhållanden är erotiken mycket viktig för dig. Där är du mycket känslig, sensuell och fantasifull.

Du är väldigt barnkär och vill gärna ha många barn när du väl hittat din livskamrat.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra ihop med Kräftan, Oxen, Skorpionen och Fiskarna. Mindre goda förutsättningar har du med Skytten, Lejonet och Väduren.


 

Mindre goda egenskaper

Kräftan kan ibland kännas lite reserverad och inåtvänd. Du har ofta ett för dåligt självförtroende och grubblar lite för länge på gamla misstag, eller om du blir sårad.

Kräftans starka vilja gör ibland att du styr och ställer alltför mycket. Då händer det att andra kan känna sig lite åsidosatta och mer som en bricka i ditt spel.

Din förmåga att läsa av stämningar tenderar bli något överkänslig ibland, och du tolkar sådant som faktiskt inte alls stämmer.
 

Yrken du passar inom

Eftersom du är vänlig och omtänksam som person passar du utmärkt inom vårdande yrken, exempelvis som sjuksköterska eller barnskötare.

Du är också bra på att driva igenom saker och ting, och passar därför också som egen företagare i ett mindre gemytligt företag med en sammansvetsad grupp.

Ditt sinne för antikviteter gör att du även skulle trivas inom exempelvis museiverksamhet

Färger, siffror m.m.

Färger: Kräftans astrologiska färger är vitt och silver.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 3.

Växter/blommor: Anemon

Stenar: Juveler, pärlor


Det mesta stämmer grymt bra : P Speciellt att mina färget är vitt och silver, de är ju så rätt det kan bli ; D (vad gäller inredning iaf)

http://www.overnaturligt.se
Hitta ditt horoskop här, kul att läsa :)


jääjäää. Nu ska jag sussa ( :
Nattinatti. Kyss&kläm


Min lillfis

Har ni sett nått så sött, här va han 5 veckor, första gången vi såg han ( :
 

Marcus pappa är såå duktig på att fota. Här är lillen 9 veckor.
   

15 veckor och Mycket kaxigare! : P
   

"stor", ståtlig och världens snygging : D


Hääärliga vårväder . .

det är ju underbart, jag bara äälskar våren. Man blir så pigg och glad ( ;
Jag och Marcus har tillbringat dom två senaste dagarna i trädgården, krattat och gjort fint. Har även planterat frön i tre toksöta krukor av zink som vi hittade i nån gömma här. Kan ju chansa på att de är 50/50 chans att dom stackars fröna överlever åh börjar växa, en annan har ju noll koll på sånt där : P Nästa vecka ska jag köpa blommor och plantera i jorden och i krukor och även så gräs, va ju en stor sandhög på gräset som vi har fått skotta bort så där ska de så´s nytt ( :

jaja, i fredags kom mamma, micke och pappa hit. Mamma och Micke hade med sig en grill i inflyttningspresent, de är ju toppen : D Vi grillade lax och fläskfile, sååååå goott. Sen spelade vi biljard och mös, en riktigt toppenkväll. Om man bortser från att marcus somna vid 23.oo : P


Inte har jag beställt nå kläder heller, tullen och frakten skulle bli på ca 950 kr så känns som att man borde vara några som beställer för att man ska tjäna på de, så om de är nån som vill beställa! Hojta till! ( ;
MEN! jag har beställt lite saker hem iaf, dock en liiten liiiten bråkdel av vad jag vill och kommer beställa : P Men tänkte visa vad som fick komma hem till mig denhär gången ( :


                                  
         Zinkfat                  Hängare av zink      Krokar m porslinsknoppar    Kedja m prismor        Köksrullehållare (fast jag beställde en i vit, fanns inte kvar nu)

Sen beställde jag även 3 odlingsskyltar, men dom fanns inte heller kvar nu.
Allt detta från http://Fridasgard.se

Näst på önskelistan som ska beställas är en sååå fin kandelaber (från en annan sida) den är slut för tillfället, så såfort den kommer in ska jag beställa den ( :
Silverbrickor och glasklockor är också måsten. Korgar av alla dess slag och även tre krokar med porslingsknopp som jag ska ha i badrummet ( : Dom fanns dock inte på denhär sidan!


Näe, nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska till faster Bella åh hälsa på, dom har precis flyttat in i sitt nyköpta hus. Så måste ju dit och kolla ( :

Hade fint. Kyss&kläm

klääääder

Har suttit och trånat efter en massa fina och GRYMT billiga kläder och skor på internet i några dagar nu, dollarn ligger ju så lågt nu, så de är bäst att passa på : P
Har iaf klickat i en massa i varukorgen ett aantal gånger nu, men de kommer alltid nått imellan så hinner aldrig kolla klart och beställa. men idag ska jag tusan imig beställa, oj vad jag ska beställa ; D

Visar mina köp senare ( :


Igår va en rikig lugn myskväll, med emma ( : Marcus jobbade mellan 18.oo och 23.oo så emma och jag kika top model och åt ostkrokar. Sötfian somnade sedan som en stock på soffan, trött efter en helg i Norge!

Förövrigt, inget nytt eller roligt som hänt!
Lr joo, nu har vi äntligen kommit överäns om vilket golv i ska ha i sovrummet och hur de ska göras och det kommer bli sååå fint : D men pappa får hjälpa till, allt låter ju så enkelt för han åh varken jag eller marcus är nå vidare på såntdär : P Så ska jag beställa väggord som jag har tänkt göra i ca 2 månader, ska sitta ovanför sängen, ett ordspråk på latin ska de vara, iihiii : D


jaja, uppdaterar med "shoppingen" ikväll ( :

Kyss&kläm

Första bråket . .

Hade pojken och jag igår, på 2 ½ år typ, lite små tjaffs har de väl varit men icke sådär. Han är omöjlig att resonera med när han är på fyllen. Dumsnut : P jag va ju på fyllen jag med, kanske inte bästa stunden att diskutera saker : P
Arg som ett bi va jag åh skulle promt sova på soffan. Men de gick över rätt fort, ingen av oss är långsinta, som tuur är : D Annars va kvällen helt Ok tycker ja! Men jag förstår inte att den här jääävulska ångesten ska förfölja mig såfort jag har druckit, Försvinn!!! Tvi!

Igår satte jag i löshåret iaf, iihiii : D ovant, men jag blev nöjd! Ska ta en frisyrdag och prova locka åh fixa frisyrer, nu har de mest bara fått hänga : P


Inte snyggaste bilden, men såhär blev det iaf ( :
     


Kollade igenom gamla kort från mobilen idag och jag bara måste få visa kort från när vi badade Gordon för ett tag sen, haha. Han är för söt min prins!

     blöter ner                   vålar in                  sköljer av       voila, fönad och borstad
     

Här är Gordon och hans tjej ( tror han ) Birdie när jag va hundvakt åt slembesten i TVÅ veckor : P Han tycker nog om "lite" större tjejer ; )





Idag har de varit/blir en lugnt kväll. Jag och den hårige va på lång skogspromenad med Hanna & Arack och nu har jag och Marcus nyss ätit lite tacos, mums!
Sen blir de ostkrokar och tv för hela slanten. Mamma kommer även förbi senare ( :


Jaaaaaa, Hade fint då ( :
Kyss&kläm

Återigen Freedag!

Fyyhelskotta vad dagarna går fort. Dom bara flaxar förbi! Va Två veckor sedan som hål i huvet incidenten hände på Kharma : P ptss!
Idag ska jag till hälsovårdscentralen och ta bort stygnen. Liite rädd är jag men hört att de inte känns, så får lite på de ( :

Idag ska jag sätta i lööööshååååår  :D IHIIII! Som jag har väntat på denna dag  :D Gud så spännande!
Beställde först hår från en tjej på tradera. JAHA, där blev man blåst, fatta man ju! Men hon skyller på posten hon, jaaadå. Finns lixom inget man kan göra heller. Prupp! Så om ni tänkt beställa från tradera, beställ INTE av Lycke_liten eller Hair & stuff som hon nu har ändrat till, man kan ju undra varför hon gjort de? mmmhm!

Så igår va jag iaf till vallhov åh köpte hår av en jätte gullig tjej,
de är ju toppen  ( :


Jaa, annars då. Kanske blir lite vin ikväll åh : P
Jag håller tummarna för Erica nu. . . . . 
Va längesen bara hon och jag satt åh drack vin åh tjattra,
kan bli riiktigt trevligt ( :


yeahyeah. Guuuuuud va jag är shoppingsugen! Finns så mkt kläder i alla färger åh format jag vill ha nu. och Skooooooor och väskor. GE MIG! Är inte van att ha det såhär fattigt så man inte kan köpa nått när man får lust för de. tvi! Men nästa månad ska blir lugnt på räkningsfronten, så då jäklar . . . . 


Jaja, är på jobbet. Så lär väl återgå till de ( :
Hade toppen!
Kyss&kläm

Ps! Kolla in dom här köksbilderna som jag lånade hos www.minlillaveranda.blogspot.com, de är sååå vackert!

        

Jag viiiiiiiiiill . . . .

HA så mycket nu så de är helt sanslöst. Varför är det så att man alltid hittar saker när man inte har pengar? Så är det jämt jämt jämt!
Iaf ska jag beställa lite inredningsprylar. Har hittat sååå mkt fint så jag blir knäpp!

Titta här bara, de är nära att jag kan döda för underbara prylar som dessa : P

           
Bilder lånade från :
www.stenuddensgardsbutik.se
www.houseofpassion.se
www.vimsadekor.se/butik
www.cosas.se
www.vackerhem.com

jamen ni ser ju. man blir ju lyrisk!!!!!!!!!!!!!!

De dryga är att jag hittar saker som jag verkligen vill ha på olika sidor! En sak på varje typ, om man ska hålla på så får man ju betala en sjujäklans frakt. De går inte, nejnej : P

jaja, är på jobbet, vänta på kl 5 maten : P låter som den är klart nu. Magen kurrar ( dom vanligt ) så nu ska jag gå åh smaska i mig lite ( :

Hade fiiint!
Kyss&kläm


Till dig Emma

Emma

Emma bor i en etta på stan efter att ha brutit upp med karln.
Hon trixar & stökar med sitt vardagsrum hon bökar.

Emma har en väldigt skär stämma, med denna hon ofta verser ut klämma.
Håll för öronen gott folk, inom snar framtid du kanske kommer få använda tolk!

Emma hon är singel, hennes fel att vi andra följer med på mingel,
på Kharma vi stojjar åh dansar och vinet vi halsar.
Förargligt tycker vissa, host! men vi dom bara dissa.

Men Emma är min kära vän, en sån som ställer upp för än.

Hon står mig varmt om hjärtat, vid dehär laget hon nog de har fattat.
Hon finns alltid där för mig, vännen Jag älskar dig!


image20


Sådär ja! Nöjd nu Emma? ; D

Kyss&kläm

Hål i huvet . . . . .

jaa, gott folk. Har ÄNTLIGEN fått internet, Idag! Fan va skönt!!!!! Här ska snokas, skrivas blogg och beställas kläder & inredning, Haaaaallelujah Praise the Lord! ; D

Va sjutton kan man säga om denna helg? Va in till valbo åh shoppade lite med den lilla budgeten man har på fredan efter jobbet ( : Hittade dessa sötnosar, vart välldans förtjust i tunikan, som va välldans söt på, den andra va helt ok, gillar ju när ena axel blottas lite : P

     

Satt åh drack vin och hade trevligt hos Emma. Jag, Emma och Hanna. Tog en taxi ner på stan inmot småtimmarna för att dansa av oss lite på Kharma, vi dansade åh ståhejade åh rätt som de är kommer en viss Johan : P springande, lr rättaresagt flyygande mot mig med armarna upp i luften ( skulle väl egentligen ha varit som ett "vänligt" hej, kanske? : P men, ). Smack sa de, Åh där låg vi på golvet åh kravla, inge hjälp fick man upp heller, låg där som en annan jäkla silverfisk åh försökte fladdra mig upp : P VÄL UPPE, med en jäävulsk "huvudvärk", skrattade man lite över missödet och föörsökte dansa vidare.
S - Aj Emma jag har jätte ont i huvet.
E - De tror fan de, "du ramla ju omkull", haha!
Fortsätter dansa.
S - Emma, jag har jätteont.
S - Emma, titta de kommer blod!
E - Men va i helvete! kom med här!
Sliter in mig på toa. Blod över armar, rygg, händer och hår.
När jag fick se elendet kom de genast "några" tårar, haha, måste påpeka att de va VÄLLDIGT synd om mig då!! : P
Emma gräver i håret för att leta på vart blodet kommer ifrån men lämnade ganska snabbt över till Hanna.
Där står jag, ynklig och hysterisk som få med tårarna sprutandes medan Hanna lugnt säger - De är lugnt Sofie, de är bara ett litet sår ( för att lugna ner mina klena nerver ) : P
 
Äh, iaf slutade de med Ambulans in till gävle, vilket kanske egentligen inte va så nödvändigt kändes de som men : P iaf fick sy  tre stygn. Jätte läskigt, första gången jag åkte ambulans och första gången jag har sytt! Nångång lär väl va den första : P

Somnade väl in vid halv 7 tiden, "pigg och alert" som man va dan efter hade jag ju lovat våran finska praktikant att åka till valbo vid ett, SUCK! Va bara att kliva upp åh hoppa in i duschen för att försöka få bort de förstelnade blodet i håret! yjuuh!
Kvällen blev därimot jääkligt lugn och skön, likaså söndagen ( :

Känns som en förkylning är pågång åh, usch och tvi! Mååå deeen föörsviinna!!!! : P


näe nu är klockan rök och läggdags!
Hade toppen!
Kyss&kläm

RSS 2.0