Miss noll karaktär

Satt och kollade på Du är vad du äter förra veckan och man blir ju ganska förskräckt. TROTS det så lockar suget efter ostkrokar/chips var och varannan dag och massvis med småätande! Slår vad om att om jag skulle bli så pass tjock så att jag var tvungen att lyftas ur sängen med en lyftkran så skulle jag ändå ligga där och gorma efter mina jäääkla ostkrokar! Suck! Är de inte sorgligt så säg, Miss noll karaktär, Jooo tack!!
Näe, de lär bli nån ändring på dedär! : P


Jaa, för övrigt händer väl inte allt för mkt, nu är man inne på tredje veckan efter semestern. Tiden bara flyger förbi, känns inte som man haft nån semester äns. Jag bara gruvar mig av tanken på julbord, snart är de väl förfan december!! Nä, usch, nu ska jag inte deppa ner alla! Ta dagen som den kommer (poet Sofie) ; )

Blev ledig ikväll också, guuu så skönt! Bara sitta och inte göra nånting, de kan väl vara bland de bästa som finns om man är på de humöret, och de är jag!! Är nå fruktansvärt trött, pissväder! ; PNäe, nu ska jag ladda hem nån film och gosa ner mig i soffan med min lilla hårboll ; )   
                               (Gammal bild)

                         


Ha en bra kväll!
Kyss&kläm

baby i've been here before

i've seen this room and i've walked this floor . . . . . . . . .


Haft en riktigt trevlig kväll idag faktiskt. Va var ju på Lars Winnerbäck, toppenkul och Massviss med folk. Knä och ryggont juförsig, men jag antar att de är de man får stå ut med på konserter, lr? ; P Är jag för bekväm kanske? : P iaf så var de riktigt trevligt och efter att ha kommit hem hade vi en timme på oss att svida om och hälleai oss en klurre av diversa tills utgångsdags (säger jag som har tappat bort både pass och legg) MEN de gick bra, kom in iaf : P och tur va väl de, för 100:e gången : P

iaf så sitter jag ensam och patetisk i vårat gästrum för tillfället, har besluatat att tillbringa natten här, och så får de bli : P
äh, nu sover vi en skvätt vah? ; )


sov gott vettja!
Kyss&kläm
( Föresten, bilden är efter mkt om och men och inte riktigt som den ska, men, jag bjussa på de; P )

Ny design ?

Försöker förbrilt att komma på en nya design till bloggen, men jag i ett nötskal, NOLL fantasi och NOLL kunskap. Jag ska iaf försöka, så de lär väl dyka upp, hmm. Imon kanske de ploppar upp något nytt ; )

Jag har ju äääääntligen fått datorn som jag har beställt, ihiiiiii! : D En Vit fin Dell-dator, nu slipper jag sitta nere i "fängelsehålan" när jag känner för att snoka runt, lr skriva blogg ; P Är det inte toppen så säg!!Ni bara måste lyssna på dehär Hallelujah med Lind, Nilsen, Fuentes og Holm. Underbar!!
näe, nu ska jag fortsätta klura på designen, skriver förmodligen någon rad ikväll/natt.
Hade fint så länge!
Kyss&kläm

RSS 2.0