Recension



Idag har jag provat domhär grejerna som jag beställde hem från e.l.f :)

All Over Cover Stick - Riktigt bra måste jag säga att jag, täcker jättebra och de behövs en dutt bara, rekommenderas!
Clarifying Pressed Powder - Täcker jättebra och verkar vara drygt trots att själva puderdosan var ganska liten, rekommenderas!
Plumping Lip Glaze - Jag är ingen läppglans tjej alls men de var helt okej, sticker sådär som sådär ska göra men tycker inte att läpparna blev "nå större". Ena färgen (Champagne) var inte som den är på bilden utan mkt mörkare. För läppglansgalna tjejer rekommenderar jag de, annars njaa! :)
Earth And Water Mascara Duo - Helt okej, inte överförtjust i borstarna då jag vill ha "täta" borstar men för 18 kr, aabsolut!

Jag har inte testat Healthy Glow Bronzing Powder lr False Lashes än så jag återkommer med recension om dom


Kommentarer
Postat av: Angelica

då ska jag lägga en beställning :) Ni får komma när ni vill.. När ska W sova då? Thyra sover i vagnen efter lunch hon! kankse kan ta en prommenad*?

2010-06-04 @ 21:46:32
URL: http://minamobilbilder.blogg.se/
Postat av: blondstar - mamma till max

vad hade du för färg på cover stick? jag köpte mera här igår när de va gratis frakt så jag tog två olika.. annars brukar jag i för sig bara använda hms concealer för 39 så inte så stor skillnad :P

2010-06-04 @ 22:18:23
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: blondstar - mamma till max

den kostade 4444:- på mediamarkt, dom har erbjudande i helgen.. men jag vet en som köpte för kanske 2-3 helger sen oxå för samma pris så de kanske kommer snart igen. vi fick köpa till väska, minneskort o ett annat objektiv oxå men men :)



vi köpte en sån gräsklippar till max, han sprang med den i säkert en kvart direkt :D välbetalda 69kr. den där ankan för 250 va inte lika kul som vi trodde o han gilla gräsklipparen mer :P

2010-06-05 @ 08:39:13
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej tjejen :) såg ditt skötbord, har du sålt iväg det eller finns det kvar?! jag tänkte snickra ihop ett eget eftersom det inte finns ett enda som jag fastnat för. Hade tänkt mig ungefär sådär :) ha det jätte bra så länge!!

2010-06-05 @ 18:25:07
URL: http://lindalans.blogg.se/
Postat av: Angelica

ja! kom innan lunch! :) _Vi kan väl höras via telefonen på tisdag?

2010-06-06 @ 08:48:25
URL: http://minamobilbilder.blogg.se/
Postat av: blondstar - mamma till max

ja vi är nöjda med våran än så länge! vill gärna lära oss med men de blir så fina bilder :) jag älskar när man ser vad man fokuserat på och bakgrunden lixom blir suddig :)



ja, max springer oxå med den, både ute och inne sen står han typ o ruskar o hoppar med den. haha. jag vet inte vad han gör :D

2010-06-06 @ 21:51:23
URL: http://blondstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0