Va va de vi sa ?

Dricka med måtta va de va? jooo eller hur. juförsig gjorde jag väl de, men blev en aning berusad på 3 glas vin och två cider, måste ha haft med min tomma mage att göra.
kvällen/natten slutade väl mer eller mindre i kaos. Kände att jag va tvungen att få de sagt, kanske var fel sätt och fel tillfälle, men nu är de som det är.
Tycker att de är sjukt drygt att detta har gått ut över alla, är alla ovänner nu lr? HELT onödigt, för de här handlar bara om två personer, dig och mig. Synd att andra ska råka illa ut av de.

Jajja, idag är de nya tag, tydligen. är ju inte skittaggad precis. Men mat och bowling kan bli roligt, MÅTTE jag dricka med måtta idag!!!
Annars är de väl . . . . fattigt : P men vi överlever, alla går väl igenom en kris i livet ( :



EMMA KOM HEM!!!!!


näe jobbet kallar. Ha det toppen
Kyss&kläm

stop smoking ?

mjooo, nästan så iaf. Igår rökte jag två ciggaretter på hela dan och idag har jag hitills bara rökt en, välldigt stolt ; ) MEN ska inte säga för mkt, kan ändras väldigt fort såntdär. Håll tummarna för mig iaf! : P

Helgen va såå lugn och de va såå skönt : D pysslade hemma lite, åt god mat, gotta och tog nått glas vin bara. Ska "göra plats" åt fler sånnahär helger : )
Helgen innan vill jag inte äns prata om, har bara ett ord för den helgen - ÅNGEST!! uschuschusch, fyllefan!!!
Kan man inte dricka med måtta ska man fan inte dricka, vilket jag inte kan, såååå, jag ska nog inte dricka alls!!
MEN på fredag ska vi till gävle med jobbet åh tacka av Sonja som ska gå i pension, så då blir de mat, bowling OCH dricka, MED MÅTTA! ; P

De är en väldigt sorglig period nu också, Emma är borta och Marcus är borta, tvi! Fick sms av Emma i morse, hon är så slut. Hon va röd och småmullig och såg ut som en gris, tydligen : P haha. Har jag gaaanska svårt att tro på faktiskt : P sötfröken!
Vi har ju nedräkning, 17 dagar kvar nu, må dom gå Fort!! ( :


annars är de väl bra, förutom att man är gaanska pank, tack vare oförväntade räkningar, pisspotta!! MEN de ska väl gå de åh, får leva vääldigt fattigt helt enkelt, jobbigt, men de får gå. Får tänka på att vi kommer slippa vissa kostnader några månader fram sen så mår man lite bättre : P

fortfarande inget internet, så här står jag och skriver blogg på arbetstid, mitt i lunchen! tssss, jisses!


mjaaaooo om man ska jobba lite då kanske!  ( :
Hade gutt!
Kyss&kläm

Det ständiga letandet . .

Efter min efterlängtade kökssoffa, vill vill vill ha en! Den ska bli vit och den ska bli fiiiin, ihiii! Har KANSKE hittat en på blocket nu, har mailat så de återstår att se ; )

hm, alla hjärtans dag igår åh, fick ju inte allt för många minuter med pöjken min, men de va en bra dag. Fick presentkort på spabehandling som jag har tjatat om men inte tagit mig tid/råd att göra, så de va alldeless toppen : D han är för bra min prins ; )


Idag efter jobbet ska jag och min pampiga vän Erica träna, simma, sola och kanske relaxa, mmmmyspyyys : D det blir även vääälldigt lugnt ikväll, vilket innebär INGEN alkohol, endast massa gotta däribland OSTKROKAR och en massa mys i soffan bara, såå skönt : D
Imon bär de ju av till mulles, umgås, äta åh lyssna på trubadur ( eventuellt sjunga med i verserna ) : P nått att se fram imot, kan bli ruggit roligt! : )


Näe, ska väl avsluta här, står trotsallt åh väntar ¨på att mina lunchgäster ska komma, vilket dom nog gör vilken sekund som helst!
Hade fint så länge!

Kyss&kläm


joooolåsatteee . .

Har ju för tillfället inget internet vilket inte är sådär skitbra för bloggandet : P Men de kommer, om en månad eller två?! prutt!

Helgen va, hmmm, jag full! som vanligt, fyfan va sorligt. MEN vi hade faktiskt vin och matprovning med jobbet och om allt är gratis, vem dricker inte då lixom? : P
Sorgligare ändå är att nästa helg ska vi ut med jobbet IGEN till Mulles, käka och dricka. Helgen efter har "ligan" reserverat bord på, jepp, Mulles! Helgen efter de ska jag fan ta de lugnt!!!!! För helgen efter de ska vi ut med jobbet IIIIIGEN fast denna gång på Interpool, även samma vecka som grabbarna grus åker till sälen på skotertripp, vilket innebär tjejvecka, vilket innebär, VIN. Så om man ska sammanfatta dehär skulle jag tro att inom en snar framtid kommer jag att lägga in mig själv på en Hjälp, jag har alkoholproblemklinik!! Förargligt som jag brukar säga : P

För övrigt rullar väl allt på. Stortrivs i huset även om de retar mig nå otroligt att vi inte kommer igång med målningen och fixande av nedervåningen nångång!! Men de kooommer väl de åh, helst nu nu NUUU!

Joo men gissa vad jag ska göra om sisådär 1 ½ timme?! Jooo, jag ska på vinprovning, va de svårt att lista ut kanske? ack ack ack!! : P


Nä jobbet kallar, har ska tändas ljus och riggas bar.
Hade götteligött! Kyss&kläm 

RSS 2.0