2 år

Idag kom hjärtat mitt och väckte mig med frukost på sängen, vita rosor och en tidning, vi har nämligen varit tillsammans i 2 år idag ( efter mycket om och men :P ) Vilket toppensätt att vakna på, jäkla goosnöre ( ;
jag har därimot inte köpt något för vi sa att vi ska åka iväg en helg och mysa i stället : P





Sen for de iväg till Valbo med mammsen, hon skulle shoppa lite och jag skulle följde väl mest med som moraliskt stöd : P Hon hitta en massa fynd och jag fick även 3 plagg av henne, iihiii! Mammsen då ; )


Får visa dom på en annan dag.

Jag köpte en klänning i fredags som jag bestämde att jag skulle ha på kvällen då, nämligen denhär



Hemska saker! Skulle köpa en S men de fanns ingen så jag tog en XS utan att prova för de brukar jag ha. Väl på såg jag ut som nå prostituerat satyg alltså, domdär "tutthållarna" på klänningen slutade på halva tutten och klänningen satt dom ett korvskinn, så den åkte av illakvickt : P haha! Jösses!


Näe nu ska jag gå upp och förbereda hojjen för en tripp till jobbet ( ;
hade fint i kvällssolen!!!
Kyss&kläm

Jason Mraz


kafferep

Idag har jag och mina kära vänner haft ett 4 timmars långt kafferep på altanen. Grannarna lär ju fundera efter diskutioner om allt från kalkonläten (marie va även duktig på att demonstrera) till bröstvårtor, jösses, som jag har skrattat ; D
Ska filma Marie nästan gång hon bjussar på nå dyrligt och lägga in här, så lovar jag att ni får ett gott skratt ni med, haha!

Tant Grön               Tant Brun          &  Tant Gredelin   
           

Igår blev vi klar med golvet i sovrummet också och för första gången på 5 månaders sovande på en madrass på golvet fick vi sova som folk igen, aaaah! ( ; De är fortfarande mkt pyssel som ska göras, men ACK ACK ACK så fint de kommer att blir : D

Jag bjussar på en smygkik ( ;

 

Näe snart kommer karln hem efter ett skift så ska upp och tända lite ljus tänkte ja ; P

Ha det fiiiiiiint! ( ;
Kyss&kläm

Sommar sommar sommar

en är på väg ( : De är såå skönt!! Och nu har jag ju en veranda jag kan sitta åh mysa på i kvällssolen ; D

Marcus målade sovrumsgolvet igår också, behövs målas en gång till men ack så fint de kommer att bli och mina älskade springor mellan planken syyyns, är de inte toppen så säg ; )

Måste bara visa en bild på Elin Lanto från sofi´s mode



Kanske hur snyggt som helst! Håret, linnet, öronhängena!!!!!!!
Va in på Urban Outfitters.com och kikade efter linnet men icke sa nicke : S Ska ta en till kik senare : P


jobb jobb.
Kyss&kläm


Utemöbler

Vi köpte ju utemöbler igår, iihiiii. Jag är sååå nöjd med mitt pyssel där ute, sydde kuddfodral och plockade blommor från äppelträden och det gjorde sig sååå bra : D

Kolla kolla kolla

 

image125

Ja Älskar det! Nu fattar bara två vita korgfotöljer och ett runt bord som jag ska ha på andra sidan av altan ; )

Mors dag!

Vad jag bara äääälskar dehär vädret, de är sååå skönt : D
Helgen har varit riktigt bra, i fredags var vi ju somsagt ute och åt med pappsen, Emma och Marie var även där, med annat sällskap då, men riktigt trevligt ( : Pappa och Marcus gick sen vidare till Tony´s och jag & Emma knallade till Kharma, där den oändliga kön var, pust & stön! Tuuur som vi hade fick vi knata före kön, annars hade vi inte kommit in tametusan ( : Dansade som vildvättingar, en kul kväll helt enkelt ( ;

Lite bilder
   

image122
Jaaa, de blev en luggkväll, ytterst pinsamt, men de fick bli så! Jag gillar den : P


Jaa nu ska man snart hojja ner på stan för att köpa något till min kära mamma ( :
Sen vidare in till valbo för att hälsa på faster Bella, nyfiken på att se hur dom har fått det i huset  ( :


Ha en toppendag i solen ( :
Kyss&kläm

Svarta pumps

Ett par svarta pumps är spårlöst försvunna, jag får för mig att jag har lånat ut dom, men till vem? : P Hm? typiskt mig. De är iaf en hög smal klack, öppen tå och helsvarta så om nån har dom, säg till! : P


 


Idag ska jag och Emma bege oss till Valbo och Gävle och kika lite efter jobbet : D blir väl mest titta för mig, men man kanske kan fynda något ( ;
Senare mot kvällen ska jag, pappa och Marcus till Mulligans, käka lite och lyssna på trubadur, myyysigt ( : Pappa har hjälpt oss med golvet så vi tänkte att vi skulle bjuda han på lite käk åhså!




Jag är bara såå trött idag efter gårdagen. Kom hem vid o1.oo från jobbet efter ett ständigt knatande i 9 ½ timme. Sötgurkan min hade varit och köpt frukost i morse, så kom han åh väckte mig när han hade dukat fram den, sötnosen ( :
En sån sak kan göra hela dan!

Näe, jobb jobb jobbet kallar : P
Skriver förmodligen nån rad senare ( :
Kyss&kläm


Kläderna från Ellos har kommit : D

Iiihiii, va åh hämtade paketet från Ellos idag! Blev postitivt överaskad av sötnosarna som jag hade beställt, gillade allt : D Hur kan man bli så hysterisk över kläder? haha, jag blir sååå mkt gladare såfort jag fått handla lite! Tänk hur man funkar : P


Knäppte lite bilder som hastigast på kläderna jag fick hem

 
     



Jag och Marcus va på jysk idag och la undan utemöbler som vi ska hämta på lördag : D Tror de kommer bli riktigt mysigt när vi får upp de och när jag har fått pyssla med blommor, lycktor och dyl ( :

image119
Dethär bordet blev det, ska köpa ytterligare två stolar, men de får bli nästa månad ( :


Näe, jobbet ringde och vela ha in mig tidigare idag! Suck! Så jag lär väl pallra mig iväg dit.
Ha det fint så länge!
Kyss&kläm


Jobb jobb jobb

Nu sitter man på jobbet för andra gången idag! Smet hem till Emma en sväng på eftermiddagen, dega och åt godis men nu är man tillbaka!

Har även tränat idag, jepp, mage, rygg och armar! Om det inte va för mitt jobb som åker ovh tränar varje onsdag skulle jag aldrig träna : P så tack för de : P hehe.


Äh tänkte bara skriva några ord och slänga in tre tubklänningar som va otroligt sommarsöta ( :
(lånade bilderna från veckorevyn)

   

back to work ( ;
Kyss&kläm

LUGG

Jag bara vill vill vill ha lugg igen, men töntig som man är tänker jag inte de, nopp! För Emma har lugg åh då känns de inge bra : P Jag provklippte en idag och jag gillar gillar gillar den!!! Kunde INTE låta bli (Men den kommer få åka åt sidan, tyvärr)

Detta blev iaf resultatet
385711-109
Återigen, de går fan inte att knäppa kort på sig själv, vet inte hur folk bär sig åt, så TELL ME! : P


Jaaa iaf! Skitväder idag igen! hur ooorkar det? jösses!
En annan ska ta pirran åh cykla till jobbet om 10 min, även idag ska jag ut och åka båt, vet inte vart dom kommer ifrån än, må de Inte vara tyskar, Ryskar lr Finnar : P Dom blir fullast och flörtigast och sånt gillar jag icke!

Näe, men ni får väl ha en sån jäkla bra dag då! ( ;
Kyss&kläm

Chinos

image108

Såååå länge som jag har trånat efter ett par, men hittar ju försjutton aldrig några som sitter precis så som jag vill att dom ska sitta!!! Kan ju inte köpa vilka som helst, nejnej.
Ser framför mig, ett par chinos, en snygg t-shirt/linne, skyhöga pumps lr typskor och en knut i håret! Så enkelt men sååå snyggt!!! GE MIG!!!!


Ashton Kutcher

385711-107

Kampanj för ankor?
Kampanj för ankor?

"What happens in Vegas"-aktuella Ashton Kutcher har avslöjat att han har ihopväxta tår.

- När allting annat ser så bra ut får man offra något, skämtade han nyligen i en brittisk tv-show.

"Simhuden" har väckt intresse hos djurrättsorganisationen PETA. De vill använda skådespelarens fötter i en kampanj för att uppmärksamma hur ankor tvångsmatas för att få fettlever, som sedan säljs som en delikatess.


Hur orkar man äns skriva om en sån sak? Hans tår är ihop växta? so what? haha!
jaja, vela bara dela med mig om denna otroligt intressanta händelse! ( ;


lalalaaa

Denhär tjejen är ju bara för jäkla söt!



Och en gammal goding ( ;


Vad har hänt med vädret?

Denhär tiden för exakt en vecka sen låg jag på gården i bikini och bara njöt av solen! Igår va de ju tamefan världens snöstorm här, há? Va fan hände? Den ända som verka va glad över dom enorma snöflingorna och marken som va täckt av snö va Gordon, vid 22.oo promenixen gleed min lilla hårboll bokstavligt talat över snön, helt vild! Sprang som en vilde, gled i kurvan och tillbaka, om och om igen! Jag fick ett gott skratt iaf : P

385711-104



Helgen har varit sååå lugn och de har faktiskt varit såå skönt ( : bara strosat omkring härhemma, osminkad, myskläder! Det kan vara så skönt ibland ( : Ostkrokspåsen har förstås varit mig nära både fredag och lördag ; P yammiyammi!

I Igår kom Emma och vi låg som två döingar i sängen, käka glass och kollade på reprisen av Pussycat dolls, där låg vi och klaga på allt vi kunde komma på om dom jäklarna, vilket fult hår, vilken ful hy och vilken otroligt äcklig smal och ful kropp dom hade! Så funderade vi, varför har inte vi såndär kropp? Tog inte så lång tid att komma på svaret, träna? va är de? måste man träna också? näe usch så jobbigt, vi tar litre ostkrokar och pizza istället : P haha. jösses!


Hittade på kort från min och Emmas såkallade Pose-förfest från i November, hahaha! Grymt pinsamma kort och Emma kommer förmodligen att strypa mig nu. Men jag bjussar på två stycken här ; P haha!



  Man va ju ordentligt brun iaf, annat från nu : P


Nä nu ska jag göra líte nytta här hemma innan karln kommer hem ( ;
Kyss&kläm


 


FREDAG!!!

Som jag har längtat, har varit så himla trött denhär veckan!
Ikväll blir de bara massa mys med gissa vad? Joo -
image103
SMASKENS ( ;

MEN YES! äntligen funkar min infoga bilder knapp! Toppen!

Näe, upd lite senare. ska jobba vidare ( :
Kyss&kläm

Sätt aldrig i löshår!

Det är beroendeframkallande! Tog ut allt mitt idag, MOT min vilja. Men dom satt inge bra, flera hade lossnat. Men så fort allt lim som sitter ihopklippat i hela håret är borta ska jag sätta i de på nytt, jajjamen! För som de är nu är jag kort & tunnhårig!!



va och rotade i gamla kartonger idag och blev glatt överaskad när jag hittade på denhär jackan som jag köpte för typ 2 år sen. Den ska slängas in i tvättmaskinen, sen kommer den att användas månitro!! ( ;




Jag är inte den bästa på att knäppa kort på mig själv i spegeln, därav dom kassa bilderna, well well : P


Näe, en annan ska GÅ till jobbet idag, tar en sisådär 45 min så det är väl bäst att börja traska nu, sen ska det faras ut med båt med tyskar på den där förgrymmade Emmabåten, tvi tvi tvi!

Men, NI får väl ha en så bra dag/kväll iaf ; P
Kyss&kläm

Yoga

Idag har man tränat yoga, de är fan jobbigt, de ska andas och det ska balanseras åh hit åh dit : P men de var kul, näär man kunde hålla balansen : P
För övrigt har jag jobbat MEN blev ledig från jobbet ikväll, sååå skönt. Så vi var åh kikade på 3:ornas bal efter jobb och träning. Såååååå fina alla var, jag ångrar nå grymt att jag aldrig gick på balen! Saaaablar!!!!
Iaf, efter kissnödighet och folkmassa skjussa Emma hem mig. Hemma har man både målat och sytt, händig som man är, ptsssss : P


har beställt lite grejjer från Ellos nu, klänningen som jag va osäker på blev de ingen, beställde därimot en annan sötnos : D
Jag tror och hoppas att den kommer bli jätte fin både till fest och till vardags, till ett par snygga pumps eller till tygskor ; D
385711-99

Inspirerades av denhär som Cameron Diaz har på sig. Tycker den va så gryyymt söt. Hittar ju tråkigt nog ingen som är i närheten av den, så jag fick ta de som fanns : P

                                image96


Näe, nu ska hårbollen ut, sen ska jag slänga mig i soffan under filten och bara mysa ( :
ha en treeevlig kväll! ( ;
Kyss&kläm

Bikini? Baddräkt?

Sitter på jobbet och slöar, väntar in gästerna som kommer om ca 20 min. Så passade på att snoka omkring på internet efter bikini(sar) : P

Om jag har kropp för de så hade jag garanterat letat på någon snygg baddräkt, finns såå många söta. Hitta en som jag fastna helt för nu men den bilden gick inte att "sno" . . . . !


Här är några olika varianter, jag tyckte välldigt mkt om den första och även den sista som en söt sommar/strandklänning ( :
385711-95

Näe, jobbet kallar. Tänkte bara passa på att skriva nån rad.
Ha det toppen!
Kyss&kläm

Ellos

Hade tänkt att beställa lite från ellos. Är de inte själva f*n att de man fastnar för mest inte finns i rätt storlek!!! Som dessa sötingar ; (

     

Men funderar iaf på att beställa dehär :



1. Vela beställa linnet i gul, ljusblå och ljusrosa med inget fanns i min storlek. Så det fick bli vit, svart och bleklila.
2 & 3 Vilken färg? kan inte bestämma mig!!
5. Inte 100 % på denhär, den är nästan lite för söt. meen, de är nått! så tror nog att de får bli den ändå.

Ska kika vidare sen ( :

Har ni sett löshårsligan?

Det har jag!! ( ;
Här är dom!!

FÖRSÖK att undvik dvärg-mullmärta!
385711-84

helgen var riktigt trevlig faktiskt ( : I fredags grillade tjixen, jag och marcus. Mitt i matro´n kommer Marcus kompisar med eeen sak i tanken: Supa! Och de gjorde dom må tro : P En annan höll sig till sina två cider och njöt av att för engångskull få se pinsamheterna från en nyktert perspektiv  : P

Lördagen började med stekträff här på gräsmattan, vi låg åh grilla oss hela förmiddagen tills vi tillslut insåg att vi kaanske skulle börja göra oss iordning till kvällens bravallder ( :
Fem smålulliga tjejer sprang omkring, trängdes framför speglarna och "bråkade" om lock och platttänger, kan ni tänka er? : P och kan ni tänka er röran som jag sedan fick städa upp dagen efter? : P haha, ojoj!
För härliga tjejer alltså! ( ;
Kortet ovanför är btw från den kvällen ( :


HUR kan de föresten vara möjligt att av ungefär 200 kort, ser man ut som pesten själv på varenda ett!!!
Vissa dagar/kvällar kan jag helt enkelt inte bli bra på kort och vissa blir en massa bra! Morr!


På Söndagen vart de återigen träffpunkt gräsmatta för lite stekning och prat om gårdagens vem gjorde vad och vem sa vad skvaller ( :



Idag har man förmiddagen ledig, börjar två, känns skönt. Ska ta och slänga in mig själv i duschen nu snart tänkte jag! Mhmmmm!
hade fint så länge!
Kyss&kläm

LÖSS!

Gordon har fått löss! Min lilla håriga vän. De är den slemmiga besten ( och även Gordons flickvän ) Birdie som har smittat honom, otäcking! Så idag ska han löddras in med lusshampoo, jajjamen, den lilla stackarn!

MEN inte nog med de, mitt upp i mitt lusletande igår hittade jag på en stoor fästing! PÅ SNOPPEN hans! stackars stackars krake! Man kan ju tro att han blir missskött men så är faktiskt inte fallet : P Rädd och äcklad som jag blir av små otäcka djur kom mamma till undsättning och tog bort fanskapet ( : TACK!

Idag kan de bli till att släpa fram grillen faktiskt och lite vin kanske, en tjejmyskväll. Vi måste väl värma upp inför morgondagen då det vankas mat och trubadur på Mulligans 10 års jubeleum, treeeevlans ( ;
Men då är ju bara frågan, what to wear? no clue!



Denhär klänningen från Nelly va ju riktigt söt!
385711-83

Meeeen, golvet ska betalas idag, så får snåla med slantarna och rota mig igenom min garderob!!! SUCK! : (


Nä, jobbet kallar!
Ha en toppendag i sommarvärmen ( ;
Kyss&kläm


. . .



Dehär är kanske lite uttjatad, men de är ju såååååå bra ; )


i heelgen

Blev det inge golv, nejnej. De vi bestämde oss för hade dom tydligen inte hemma, morr. Så nu väntar vi bara på att dom ska ringa så vi kan åka åh hämta de sen blir det till att lägga in de på fredag ( :

I fredagskväll blev de en liten skiva här, Marcus kompisar var här och jag hade släpat hit mina, lr iaf en : P Men Hanna kom inglidande lite senare kvällskvisten. Och som i vanlig ordning satt grabbarna för sig och tjejerna för sig, låter de inte jätte trevligt? ; P Vid ett tiden när alla börja bli dyng gled vi in lite försiktigt i köket vi med : P
Efter tjattrande, popcorn och lite despyter återvände alla till sitt och efter lite otrevligheter bäddade jag och pöjken ner oss för att sedan vakna bakfulla åh jävliga dan efter : P


Lite kort från Fredagen

       
   

1. Jag, Hanna, Danne, Pe, Emma, Sofia
2. Jag, hanna, Danne, Pe, Crisse, Sofia
3. Jocke, Marcus, Danne
4. Pe, Crisse, Sofia
5. Jag i egen hög person ; P
6. Sofia, Emma
7. Pe, Emma, Sofia, Hanna, Crisse

På lördagen blev de grillning, pappa och Marcus taggade till på bärs och Mulligans. Det gjorde inte jag!! Va hemma med lillasyster som är "på besök" från Öland där hon bor med sin pappa. Vi kikade på film och möla chips och dip (; Mums! va skönt att vakna pigg och alert på söndagen när jag viste att pappa och marcus förmodligen skulle ha liiite ont i pannan : P

På eftermiddagen kom Emma och hämtade upp mig och sis för en fika på stan ( : Kul att de är ETT fik som har öppet en söndag när de toppenväder!! Efter fikat parkerade vi rumporna på en parkbänk och njöt av solen, häärligt ( 8



Btw så haatar jag onsdagar, jobbar nämligen 10.oo-14.oo sen börjar jag igen 18.oo. Så nu har man hojjat hem, ska snart ut på en promenix med G sen är det bara att hojja till jobbet igen, slutar väl vid 23.oo-23.3o! suck!


Näe, får se om jag skriver nånmer rad när jag kommer hem.
Hade fiiiiint!
Kyss&kläm


Lägga golv

Idag ska pappsen komma hit och hjälpa oss lägga golv i sovrummet, iiihiiii! Känns så skönt, äntligen händer det nått : D vi målade även resten av panelen nere i källarn igår, viit såklart ( ; tror att de kommer bli tokmysigt NÄR de är klart. Lovar att visa för och efterbilder, men de får bli när de är klart ( :



 

Satt och kolla på kort idag, tiden går så himla fort. De är två år sen jag tog studenten nu och SÅ mkt som har hänt sen dess, köpt hus och hund tex. Stooora grejjer ; P




I stockholm en vecka innan studenten, klockan är ca o5.3o och som ni ser hade jag VÄLDIGT ont i fötterna : P
385711-70



                      Tidigare den kvällen, i Stockholm.


                       Klasskompisarna på takfest hos Erica, några dagar innan studenten!

                      Klasskompisarna på studenten, den Dagen/kvällen va så himla kul, skulle lätt göra om den 10 ggr till ( ;



Jaa, ikväll blir de förhoppningsvis lite fest här hemma efter golvläggandet : P Kan bli kul!

Näe, nu måste jag hoppa in i duschen.
Hööörs då! ( ;
Kyss&kläm

RSS 2.0